Jag erbjuder special- och skräddarsydd originalmusik och ljud till privatpersoner, företag, organisationer, artister mfl. Detta inom de flesta förekommande populära musikstilar som pop, rock, hårdrock, instrumental musik m.m. Precis som produktionsenheterna på radiokanaler kan jag producera alla former av musikslingor, jinglar, audiologotyper eller bakgrundsljud enligt önskemål.

Det jag och mina samarbetspartners levererar är originalmusik som skrivs speciellt för er. Dvs er egen musik som kommer att associeras endast med ert varumärke, produkter och tjänster. Vi jobbar uteslutande utifrån era önskemål och riktlinjer med en bländande kreativitet.

Jag jobbar på det klassiska sättet fast snabbare. Med riktiga ljud, instrument, förstärkare och klang från akustiska instrument som spelas in med klassiska mikrofoner. Idéerna skrivs ner, arrangeras, harmoniseras, produceras och spelas in i den önskade formen. Med riktiga instrument spelade av proffsmusiker garanteras en hög kvalitet där musiken framförs på ett levande och organiskt vis. Detta är ett arbetsflöde som ger ett resultat som annars bara kan höras på skivproduktioner.

Tänk: valfri musikstil, instrumentering och ”sound”. Från detta utgår en idé som blir till ert eget färdiga soundtrack eller låt.

Musiken kan ni sedan som kund äga fullständig rättighet till att använda fritt i hela världen utan några krav på licensbetalning. Detta inkluderar alla publiceringssammanhang som radio, tv, film, internet. Och även i publika sammanhang som mässor, föreställningar, konserter, och i tryck.

Kontakta mig för ett möte så diskuterar vi era önskemål om längd, ljud, musikstil etc!
contact@bobbyho.se

Tillsammans hittar vi er optimala musik och ljudbild - något som känns så självklart att det helt enkelt inte kan bytas ut. Då är vi framme. ” I´m lovin it!” :)

 

Ljudslingor & exempel

[Instrumental] | [Pop] | [Hårdrock] | [Solos]
“Bobby är en djup person på ett väldigt positivt sätt och kan nå fram till de allra mest speciella delar av musiken, som enbart kan nås om man låter en speciell kanal flöda, utan några begränsningar. Han kryllar av idéer och så fort gitarren plockas fram känner man doften av en guldgruva.”
Nanna Muck
Kreatör
Crystal Water Films
“Bobby är bas-ingrediensen i vårt Metal-Projekt Blacksmith och han tillför unika riff och idéer. Jag har jobbat med ett antal gitarrister genom åren och måste säga att han är en av få som jag nått en näst intill en magisk nivå på låtar vi skapar tillsammans. Bobbys följsamhet och drivkraft i vårt samarbete är essentiellt, han är lite av en "METALMACHINE" som tuggar på och tuggar på och tuggar på..... “
Per Englund
Grundare av hårdrocksgruppen Blacksmith
Före detta leadsångare i svenska symfoni-rockbandet Motherloade samt
Voltergeist ( 220VOLT ).
Bildade tillsammans med Bobby även hyllningsbandet "Jurassic Priest" på 90-talet som innehöll medlemmar från Blacksmith, 220-VOLT och Soilwork mfl.
Musik i låtform – 1-5 min arrangemang i de flesta förekommande stilar och full instrumentering.
Audiologotyp – 5-30 sek ljud/musik som förstärker ert varumärke.
Jingel – 1-20 sek, sloganmusik likt radioreklam för t.ex. en kampanj
Sound “Fx” – 1-15 sek melodiösa ljud eller slingor för en produkt eller tjänst.
Sound “For real” – 1-15 sek inspelning och förstärkning av autentiska ljud
Ljudläggning “Score” – musik i singelform eller tema för film, tv, reklam
Mezzaluna

Via mitt förlag Mezzaluna Music producerar och förlägger jag originalmusik till artister, band och skivbolag. Jag bygger en låt efter era önskemål och skapar något nytt och originellt utifrån överenskomna referenspunkter.

Mezzaluna Music är ett registrerat musikförlag hos STIM. Det är även Blacksmith Songs Scandinavia, vårt band Blacksmiths originalförlag. Vi kommer att ha separata distributionsavtal klara under det kommande året vilket garanterar kontakten med omvärlden för förlagets musikprodukter. Till kunder i och utanför Sveriges gränser.

Denna musik kan också köpas för användning i olika medieproduktioner. Kontakta mig för förfrågan! contact@bobbyho.se

"I look into your eyes, and I see big blue skies
You hold me in your arms and tell me small lies
So close but so alone I wish you were here.
The love I once had known now gone lost in fear

And I, never thought I could love again.
But why, cant you feel the same

When i look into the stars I wonder where you are
I am sorry I don´t know, but I still got the scars
I hear myself pretend that memories disappear
The picture of your face still breaks my heart

And I, never thought I could love again.
But why, cant you feel the same"

© Bobby Ho
Mezzaluna Music 2009